Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Blerta Shuleta

07:30 - 17:10 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kujdestarja duhet te jete e qete dhe e dashur me femijet. Te kujdeset per dy femije - vajza 5 vjeqe dhe djali 7 muajsh. Me duhet nga muaji Janar ose Shkurt. Nr. tel: 044 223 253.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 07:30 - 17:10
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë