Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Kimete Bajrami (37)

8ore orë/ditë 12 vite eksperiencë

kerkoj pune si ndihmese e shtepise dhe kujdesjen e femijeve si kujdestare 045687462Detale Profili

 • Femër
 • 12 vite eksperiencë
 • 8ore orë / ditë
 • Pagesa: 250
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme