Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Minire O (46)

orë/ditë 5 vite eksperiencë

Pershendetje,kerkoj pune si ndihmese ne punet e shtepis dhe kom shum nevoj. 044 811 556 Faleminderit!Detale Profili

 • Femër
 • 5 vite eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë