Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Fetije Jashari

Sipas marreveshjes orë/ditë 10 vite eksperiencë

Kerkoi pune si mirembajtse e shtepive, banesave pa problem i kryej te gjitha punet e nevojshme jetoi ne Prishtine te interesuarat te kontaktojn ne 044776532 !Detale Profili

  • Femër
  • 10 vite eksperiencë
  • Sipas marreveshjes orë / ditë
  • Pagesa: Sipas marreveshjes
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët