Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Edona Ahmeti

8deri 16 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoje kujdestare per vajzen .Te jete e pergjegjeshme ne pune si dhe e dashur me femije. Adresa Dragodan .Detajet tjera sipas marreveshjes

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8deri 16
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë