Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Diana Bunjaku

11-19 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 11-19
  • Pagesa: me marveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë