Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Nita N. (0)

orë/ditë

Kerkoj pune per pastrimin e shtepis te shtunen dhe te dielen nr kontaktues 049752686Detale Profili

  • Femër
  • orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti