Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Fata Azemi (0)

7 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare per femije kam te perfunduar shkollen e mesme dhe nje kurs per edukatore,jam nene e dy vajzave jetoje ne Prishtine,mund te kujdesem vetem per nje femije.Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 7 orë / ditë
  • Pagesa: 0
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme