Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Hana Hoxha

8 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Pershendetje Kerkoj ndihmese qe te kujdeset per femiun dhe te te me ndihmoj rreth puneve te perditshme te shtepis. Ajo qe eshte e interesuar per vendin e punes duhet te jete shum e kujdeshme dhe e pergjegjshme per punen qe ben. Gjindemi ne sheshin \\\\\\\\\\\\\\\"Nena Terez\\\\\\\\\\\\\\\" ne Prishtine. Preferoj ato qe jetojn ne Prishtine.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8 ore
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë