Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Viki O.

7-15 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kujdestarja duhet te jete e kujdesshme dhe e ndergjegjshme. Ta respektoj orarin e punes. Te kete pervoje pune dhe eshte e preferuar qe vet te jete nene. +37744714258

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 7-15
  • Pagesa: 150 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë