Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Alida M

8-9 ore orë/ditë

Me duhet me fully menjeher me orar te pjesshem e nga muaji prill me orar te plote (9 ore)

Detale Profili

  • orari: 8-9 ore
  • Pagesa: Me marreveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë