Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Teuta I (25)

Me marrveshje orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jame studente e Fakultetit Edukimit ne vitin e 3Detale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • Me marrveshje orë / ditë
 • Pagesa: Me marrveshje
 • Transporti nga ana ime
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Fakulteti