Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Kërkoj kujdestare

Valon Krasniqi

0 orë/ditë

Jemi familje 4 antaresh me dy femije jetojme ne zvicerr kerkojm kujdestare per femijet tone Nr. Tel 0041794118443 email valon19@hotmail.com

Detale Profili

  • orari: 0
  • Pagesa: O Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë