Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Kërkoj kujdestare

Leandra Beqiraj

I plote orë/ditë

Kerkoj kujedtare per vajza te jesh e qet dhe te kesh mirkuptim me femi vajzat te cilat jan te interesume me lajm ne tel: 0041763291315

Detale Profili

  • orari: I plote
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë