Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Sadia ******

Me dite orë/ditë 5 vite eksperiencë

PASTROI BANESAT SHTEPIT JAM NGA PRISHTINA PO ASHTU FAMILJARE NESE KENI NEVOJ KONTAKTO NE TELEFON 044776532Detale Profili

  • Femër
  • 5 vite eksperiencë
  • Me dite orë / ditë
  • Pagesa: Me dit?
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët