Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Vitesa Macula

7:30-17:00 orë/ditë

Me duhet kujdestare qe eshte vet nene.

Detale Profili

  • orari: 7:30-17:00
  • Pagesa: 220 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë