Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Agnesa Morina

08:00-15:00 orë/ditë

Kerkoj kujdestare per djalin tim. Banoj ne Prishtine. Numri kontaktues: 049668660

Detale Profili

  • orari: 08:00-15:00
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti