Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Drita Desku

7:45-12:30 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Te jete e ndreshme dhe e sinqerte.Gjithqka mund ta zgjedhim permes bashkepunimit te ndresjellte.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 7:45-12:30
  • Pagesa: 120 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti