Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gostivar Jam kujdestare

M Mehmeti

5 dit javes orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj te punsohem si kujdestare fmijsh kam provoj pune 2 vite puna te jet zurich ose winterthur per ma shum me kontaktoni ne email veq familje serioze per mashum detaje me shkruni ne email... jam egatshme te filloj meniher ne punDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 5 dit javes orë / ditë
  • Pagesa: marveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët