Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Beauty Center Butterfly

te diskutohet orë/ditë

Kerkojme ndihmese per sallon te estetikes Orari i punes 8 ore pune te dielen pushim Mosha 20-35 vjeçe Nr kontaktues 045677277

Detale Profili

  • orari: te diskutohet
  • Pagesa: te diskutohet Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

/komuniteti