Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Kërkoj kujdestare

Elona Braha

Full time orë/ditë

Kerkohet nje dado per nje femije 1 vjec. Vendndodhja e femijes eshte ne Stamboll, Turqi. Dadoja kerkohet te punoj dhe jetoj full time ne shtepi bashke me familjen dhe femijun. Detyrat e dados do te jene: - Perkujdesja per femijun, pergatitja e ushqimit, loja, mesimi - Ndihma gjithashtu edhe ne punet e shtepise Per detaje te metjeshme ju lutem me kontaktoni

Detale Profili

  • orari: Full time
  • Pagesa: E diskutueshme Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti