Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Lezhë Jam kujdestare

Mariza Lazri

12/15 orë orë/ditë

Jam e interesuar per pune si babysitter kryesisht ne Zvicer..Kam eksperience. Punen e bej me perkushtim. Per me shum detaje flasim ne nr tim ne WhatsApp 00355695603247 ose ne E-mail Marizalazri5@gmail.com. Ju lutem vetem oferta serioze dhe jam e disponushme pas dates 8 tetor. Faleminderit!!Detale Profili

  • Femër
  • 12/15 orë orë / ditë
  • Pagesa: Flasim
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti