Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Drita Desku

7:45 deri 12 e35 orë/ditë

te perkujdeset per femijen ne aspektin e sigurise, ushqimit, veshmbathjes dhe edukates. Punet e shtepise duhet ti kryej per hapesiren te cilen qendrojne gjate dites.

Detale Profili

  • orari: 7:45 deri 12 e35
  • Pagesa: 150 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti