Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Elsa Kryeziu

08:00-15:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 08:00-15:00
  • Pagesa: - Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti