Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fier Jam kujdestare

Markeliana Braka

6-8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam njeri I ,oral she, me integritet e miresjellshme dhe punetoreDetale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • 6-8 orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Tjera

/komuniteti