Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

E S

Part-time orë/ditë 1 vit eksperiencë

Ofroj sherbime kujdesi per raste te veqanta (festa apo evente te ndryshme) Pagesa behet ne baze te oreve te punes brenda mbremjez.Detale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • Part-time orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

  • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
  • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç

/komuniteti