Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tetovë Kërkoj kujdestare

Linda Amzai

8 Ohr dit orë/ditë

Kërkojm nje kugjestare fëmijesh/ ndihmes shtepiake, Jetojm ne zvicer mosha e kugjestares mbij 45 vjeqare. Femijet jan 12 dhe 4 vjet pagesa 500fr.   Te interesuarat le te lajmrohen ne viber 004178 400 69 34 ne mundësisht kugjestarja me qen nga Maqedonija.

Detale Profili

  • orari: 8 Ohr dit
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti