Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tetovë Kërkoj kujdestare

Fatime A.

Gjith diten orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoim urgjentisht 2 kujdestare te regullta, te ndershme dhe besnike nga maqedonia per femijet ne ch per te interesuaret kontaktoni ne 078 694 22 35

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: Gjith diten
  • Pagesa: Sipas marveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti