Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Kërkoj kujdestare

Dona Abazi

8 17 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj dika qe mund te kujdeset per vajzen time jetoj nee gjermoni

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8 17
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti