Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Sara L

8 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj te punesohem si kujdestare per femije te vegjel ose te rritur , jam e dashur , e qete , i kuptoj shume mire dhe i dua femijet . Jam infermiere , nuk e pi duhanin. Transporti te jete i siguruar nga ana juaj dhe akomodimi gjithashtu. Po ashtu bej e punet e shtepise pa problem .Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 8 ore orë / ditë
  • Pagesa: 600- 700€
  • Transporti nga ana ime
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

  • Tjera

/komuniteti