Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Selmani Selmani

7 orë/ditë

Kerkoj Dado per 2Femi 6 dhe 7 vjet. Te jet e serjose dhe e kujdeshme per Femi dhe punt e shtepijes.

Detale Profili

  • orari: 7
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti