Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Tina Imeri

8-4:40 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Te dashura nena nese jeni te interesuar per perkujdesjen e femijes tuaj mund te me lajmroni ne kete nr 049707521Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 8-4:40 orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme
  • Kryqi i kuq/Ndihma parë
  • Fakulteti

/komuniteti