Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Tina K (20)

7-8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Pershendetje , jam e interesuar per te punuar me femij , poashtu edhe per te pastruar shtepi , dhe per ti quar dhe ti marr femijet ne shkoll , dhe mund te punoj vetem ne Genève pasi qe ketu jetoj , faleminderit.Detale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • 7-8 orë / ditë
 • Pagesa: 400-500 fr
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Tjera

/komuniteti