Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Teuta Ahmeti

10:00 - 14:00 orë/ditë

Shpallja vlen vetem per pastruese, jo kujdestare te femijeve. Puntorja ka pergjegjesine te punoj 2 her ne javte nga 4 ore. Nese dikujt i pershtatet ju lutem te me kontaktoni

Detale Profili

  • orari: 10:00 - 14:00
  • Pagesa: Me marrevshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti