Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Kërkoj kujdestare

Abudl Beqiri

8 orë/ditë

Kerkojm nje dado per 2 vajzat tona 8 vjece dhe 3 vjece nga muaj gusht ju falemenderit

Detale Profili

  • orari: 8
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti