Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Marigona Maxhuni

7:30- 16.40 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Te jete mbi moshen 38 vjeqare ,te kete provoj si dado .ose qe ka punu ne kopsht... mrej dates 01.05.2019 me duhet

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 7:30- 16.40
  • Pagesa: 250 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti