Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Nadire Asllani

9 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerko dado por qikat per ma shum me kotaktoni ne ket nr.0041792115973 sa ma shpejt falimiderit

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 9
  • Pagesa: 700fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti