Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shtime Jam kujdestare

Elife Brahimi

7deri 5 orë/ditë

Kerkoje kujtestare 0765858873 mbase marrveshjesDetale Profili

  • Femër
  • 7deri 5 orë / ditë
  • Pagesa: Nuk mundem ...
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Pastroj shtëpinë

/komuniteti