Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Podujevë Kërkoj kujdestare

Behar Hasani

06:00-17:00 (2 muaj) orë/ditë 5 vite eksperiencë

Jetoj ne svicer

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 06:00-17:00 (2 muaj)
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti