Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Durrës Jam kujdestare

Sindorela Doralda

. orë/ditë

Jemi2 vajza qe kerkojme te kujdesemi per femije.Detale Profili

  • Femër
  • . orë / ditë
  • Pagesa: .
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti