Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fushë Kosovë Jam kujdestare

Edona Berisha (0)

08_18 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jeni te mirseardhurDetale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • 08_18 orë / ditë
  • Pagesa: Sipas marrveshjes
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti