Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Selxhije Vitija

10 orë/ditë

Kërkoj kujdestare për vajzen time 8 muajsh në svizer të jeni 40-56 vjeqare për interesim më Kontaktoni në numrin 0041762166523

Detale Profili

  • orari: 10
  • Pagesa: 500 franga Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti