Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Donika Hasanaj (28)

4-6 orë/ditë 3 vite eksperiencëDetale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • 4-6 orë / ditë
  • Pagesa: 100-200
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

  • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
  • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

/komuniteti