Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Ada Ce

8 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Prsh.Kerkoj te punoj kujdestare.Jam vajze serioze dhe e pergjegjshme.Jam e lire pas dt 5 korrik.Kush eshte e interesuar t\\\'me kontaktoje ne adaceku2@gmail.com

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8 ore
  • Pagesa: 700 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti