Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Kërkoj kujdestare

Vlora Osmani

07:00-18:00 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kerkojm Kujdestare per Vajzen 8 vjeqare dhe Djalin 2 vjet. Per mashum pytje, merrni Kontankt mbas Telefonit ban edhe Whatsapp.

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 07:00-18:00
  • Pagesa: Mundemi me fol ne tel. Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti