Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Jetmire Krasniqi

— orë/ditë

Kerkoj nje babysitter prej 1.7.2019. per njoftim kontaktoni ne 0041763953453

Detale Profili

  • orari: —
  • Pagesa: — Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti