Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Silda ilda (0)

max 7ore orë/ditë 3 vite eksperiencë

Pershendetje Jam 26vjec nga Shqiperia, kerkoj pune si kujdestare femijesh apo punet e shtepis ne Kanton Ticino interes sidomos per Castione apo Belinzona. Jam e interesuar per nga fundi i Shtatorit dhe per me shume se 3muaj Kush ka i teres ju lutem te me shkruaj ne email sildasilda85@gmail.comDetale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • max 7ore orë / ditë
  • Pagesa: mbi700fr
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Kryqi i kuq/Ndihma parë
  • Fakulteti

/komuniteti