Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ana Ana

... orë/ditë

Kerkoj kujdestare per 1 femi per ne zvicer paga 500 frang te interesuarit net lajm.078 697 21 80

Detale Profili

  • orari: ...
  • Pagesa: 500 fr. Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti