Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

silda silda (0)

5-7ore orë/ditë 3 vite eksperiencë

Pershendetje, Jam 26vjec , jetoj afer Belinzona Kanton Ti CH. Kam eksperince 3vjecare si babysiter ne Ch, kerkoj te punoj ne ndonje familje serioze mund te kujdesem per femije apo edhe te pastroj. Kush ka interes dhe ploteron leto kushte qe kerkoj mund te me kontaktoj ne e-mail sildasilda85@gmail.comDetale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • 5-7ore orë / ditë
 • Pagesa: 15-20Fr
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti

/komuniteti