Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Lina vehapi (39)

8 orë/ditë 15 vite eksperiencë

Jam nga prishtina dua te kujdesem per femiun ne shtepin time.jam nene i dua femijet jan bota ime.Jam e qeshur e kujdesshme per femijet.Rrespekte nga Lina..Detale Profili

  • Femër
  • 15 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: marreveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

  • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
  • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

/komuniteti